Kinderdagverblijf Hupsakeee!

Wij bieden dagopvang (0 – 4 jaar), een peuterprogramma (2 – 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 – 12 jaar), voor kinderen en ouders in de regio van Stramproy, Weert en omstreken. Bij KDV Hupsakeee! kan je terecht voor professionele opvang in huiselijke sfeer.

Wij werken niet met dagdelen, dit betekent dat je zelf je uren kunt invullen. Hieronder vallen twee soorten ‘hoofdcontracten’, namelijk een flexibel contract en een vast contract. Voor de BSO bieden wij vaste pakketten aan, met of zonder vakantie inkoop.

Wat houdt dit in het kort in?

Wanneer je voor flexibele opvang kiest, geldt er, afhankelijk van het aantal dagen dat je vast reserveert om in te kopen, een minimale afname per maand.  Binnen de aangegeven dagen mag je zoveel uren in plannen als u nodig heeft.

Wanneer je kiest voor vaste inkoop, betekent dit dat je iedere week dezelfde dagen/uren afneemt.

Minimale afname

Vaste contracten:

  • 2 halve dagen van 4 uur of 1 hele dag van 8 uur

Flexibele contracten:

  • 2 dagen reservering met een minimale afname van 43 uur per maand
  • 3 dagen reservering met een minimale afname van 65 uur per maand
  • 4 dagen reservering met een minimale afname van 87 uur per maand
  • 5 dagen reservering met een minimale afname van 108 uur per maand

Kosten: Uren-/kostenberekening op maandbasis

Vaste contracten:

Aantal uren per week x (52) weken : 12 maanden x het uurtarief.

Flexibele contracten:

De eerste maand wordt de minimale afname geteld. Bij een hogere afname aan uren of bij eventuele extra inkoop wordt dit de maand achteraf gefactureerd.

Wil je hier meer informatie over, bekijk ons huisreglement of lees het in onze algemene voorwaarden.

Onze uurprijs is inclusief luiers en voeding, qua kunstvoeding bieden wij Nutrilon 1,2 & 3 aan. Krijgt je kind een andere soort voeding of dieetvoeding? Dan dien je deze zelf mee te nemen.

KDV Hupsakeee! is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en je hebt als ouder(s) recht op kinderopvangtoeslag. Je krijgt afhankelijk van het inkomen en het aantal uren dat je werkt gemiddeld tussen de 50% en 70% van de kosten middels de kinderopvangtoeslag terug.

Hoeveel toeslag je/jullie kunnen krijgen bereken je gemakkelijk via deze link.

Bereken toeslag

Tarieven

Dagopvang: 06:30 tot 18:00 uur | € 8,80  per uur

Mogelijkheid tot vervroegd brengen om 06:15 uur | € 2,00 extra toeslag   

Later ophalen tot max. 19:00 uur

Peuterprogramma: dagelijks van 09:00 tot 12:00 uur. | € 8,80  per uur

VSO * | Voorschoolse opvang: 07:00 tot 08:30 uur | € 15,20  (1 pakket)

*  Mogelijkheid tot eerder brengen (06:30 uur) of vervroegd brengen om 06:15 uur | € 2,00 extra toeslag 

Inclusief met een door ons verzorgd ontbijt en het naar school brengen van je kind.

BSO | Buitenschoolse opvang: vanaf het moment dat de school uit is, tot minimaal 17:00 uur * | € 7,60   per uur

Er zijn voor de BSO 4 pakketten mogelijk om in te kopen. 52 weken (incl. alle vakanties, 46 weken (excl. Zomervakantie), 40 weken (enkel de schoolweken) of enkel de vakanties.  Zijn er studiedagen op school en heb je extra opvang nodig? Laat het ons weten, wanneer er minimaal 3 aanmeldingen zijn kun je gewoon extra inkopen, dit wordt dan achteraf gefactureerd.

De scholen in Stramproy en Tungelroy zijn om 14:30 uur uit.
Omdat er voorbereidende werkzaamheden nodig zijn en de medewerkster naar school moet gaan om de kinderen op te halen, start de inkoop van de na schoolse opvang om 14.00. Zit je kind niet in Stramproy of Tungelroy op  school, vraag dan naar de mogelijkheden m.b.t. brengen en halen. 

Gedurende de dag en de avond koop je de gewenste opvang per uur in, startend op het hele uur.  Voorbeeld: wanneer je je kind om 07:30 uur brengt, betaal je het uur van 07:00 tot 08:00 uur. Ook wanneer je je kind om 16.30 uur komt ophalen, dan betaal je het volledige uur van 16.00 tot 17.00 uur.

In afwijking hierop geldt het uurtarief ook voor 6.15/6.30 tot 7.00. Dit is dan inclusief een door ons verzorgd ontbijt. 

Tarievenbrochure 2022

Extra inkopen en ruilen

Het inkopen van extra uren en het ruilen van uren is mogelijk, mits dit past binnen de ratio en de hierbij geldende ruil-regels. De aanvraag dient verstuurd te worden via de ouderapp (Bitcare). Indien het qua ratio niet mogelijk is, maar er bestaat wel de mogelijkheid tot het inzetten van een extra leidster dan bespreken wij samen deze optie.

Incidentele opvang voor niet-vaste klanten

Deze vorm van opvang is bedoeld voor ouders/verzorgers die niet regulier bij ons kinderdagverblijf zijn aangesloten en die per direct opvang voor hun kind(eren) nodig hebben. Denk hierbij aan ziekte of vakantie van de eigen oppas, een studiedag, bij calamiteiten in het gezin zoals bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of wanneer er tijdens andere omstandigheden in het gezin geen opvang geregeld kan worden. Het uurtarief voor incidentele opvang bedraagt voor zowel de dagopvang als de buitenschoolse opvang, hetzelfde tarief als de reguliere opvang.

Mailcontact

Wachtlijsten

Door de drukte op enkele dagen is het zaak om tijdig een plek te reserveren. Ons advies is dan ook om dit ruimschoots van tevoren te doen. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening. Het plaatsingsbeleid staat in artikel 18 van onze huisregels omschreven.

Aandacht voor plezier, veiligheid, gezondheid en ontwikkeling van je kind(eren).

We willen volgend jaar nog verder investeren in de veiligheid en gezondheid van de kinderen en in deskundige, liefdevolle pedagogisch medewerkers. Ook zullen wij zorgen voor een veelzijdig aanbod met voldoende uitdaging voor jullie kinderen, waarbij plezier bovenaan staat en waarbij wij streven naar het bieden van een warm tweede thuis.