Kinderdagverblijf Hupsakeee!

Wij bieden dagopvang (0 – 4 jaar), een peuterprogramma (2 – 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 – 12 jaar), voor kinderen en ouders in de regio van Stramproy, Weert en omstreken. Bij KDV Hupsakeee! kan je terecht voor professionele opvang in huiselijke sfeer.

Wij werken met dagdelen, met de keuze uit een hele af halve dag. De tarieven zijn inclusief voeding, luiers en verzorgingsproducten. Qua kunstvoeding bieden wij Hero Classic 1 & 2 aan. Krijgt je kind een andere soort voeding of dieetvoeding? Dan dien je deze zelf mee te nemen.

Onderstaand vind je onze volledige tarievenbrochure.

Via deze link kun je via de belastingdienst en proefberekening maken.

Extra inkopen en ruilen

Het inkopen van extra uren en het ruilen van uren is mogelijk, mits dit past binnen de ratio en de hierbij geldende ruil-regels. De aanvraag dient verstuurd te worden via de ouderapp (Bitcare). Indien het qua ratio niet mogelijk is, maar er bestaat wel de mogelijkheid tot het inzetten van een extra leidster dan bespreken wij samen deze optie.

Wachtlijsten

Door de drukte op enkele dagen is het zaak om tijdig een plek te reserveren. Ons advies is dan ook om dit ruimschoots van tevoren te doen. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening. Het plaatsingsbeleid staat in artikel 18 van onze huisregels omschreven.