Mijn naam is Jantsje Hietkamp en ik ben 34 jaar oud. Naast mijn werkzaamheden als mede-eigenaresse en pedagogisch medewerkster bij KDV Hupsakeee! ben ik inmiddels 10 jaar samen met mijn vriend Antwan Truyen en samen hebben wij twee prachtige kinderen!

In mijn vrije tijd maak ik vele leuke uitstapjes met mijn gezin, gaan we een weekend naar mijn familie in Friesland of ga ik winkelen, uit eten en leuke dingen doen met mijn vriendinnen! Ik werk al zo’n 14 jaar in de kinderopvang en doe dit iedere dag weer met heel veel plezier. Geen enkele dag is hetzelfde!

Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij ons. Ieder kind is uniek en mag er zijn! Vanuit hier kunnen ze zich pas echt volop ontwikkelen en met plezier naar de opvang komen!

Mijn naam is Shauni Kirkels. Ik ben 26 jaar oud en ben Nederlandse van nationaliteit maar woon al 20 jaar in België. Sinds 2019 ben ik samen met twee mede collega’s Jasmijn Gertsen en Jantsje Hietkamp, eigenaresse van KDV Hupsakeee! geworden.

In de weekenden ben ik vaak lekker uit eten en leuke dingen aan het doen met mijn vrienden of familie. Ik kan echter net zoveel van een goed boek, als van een gezellige dag uit genieten. Lezen is een vorm van ontspanning die ik zeker niet kan missen. Even afschakelen van alle drukte en terug tot jezelf komen. Ik ben 3,5 jaar geleden afgestudeerd als Pedagogisch Medewerkster en werk sindsdien in de kinderopvang. Daarvoor heb ik nog een opleiding schoonheidsverzorging afgerond. Hier haalde ik echter niet genoeg voldoening uit en daarom ben ik verder gaan kijken. Kinderopvang is voor mij datgene wat een voldaan en tevreden gevoel geeft. Het gevoel wat je krijgt als je kinderen mag helpen groeien en ontwikkelen is onbeschrijfbaar.

Voor mij is het belangrijk dat het kind centraal staat. Alles wordt vanuit het standpunt van het kind bekeken en er wordt gewerkt aan datgeen wat elk kind nodig heeft. Ieder kind is uniek en moet zo ook benaderd worden! Het is de bedoeling dat ouders hun kinderen met een gerust hart naar ons kunnen brengen en dat de kinderen zich hier veilig en op hun plaats voelen.

Mijn naam is Jasmijn Gertsen en ik ben 24 jaar oud. Samen met Jantsje Hietkamp en Shauni Kirkels ben ik eigenaresse van KDV Hupsakeee! 

Na mijn afstuderen ben ik meteen begonnen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik vind het fantastisch om te zien hoe kinderen opgroeien en de ontwikkeling die ze doormaken. Naast mijn werkzaamheden als mede-eigenaresse en pedagogisch medewerker bij KDV Hupsakeee!, ga ik vaak in het weekend leuke dingen doen met vriendinnen of weekendjes weg met mijn vriend Ruben en familie.

Het belangrijkste vind ik dat de kinderen met heel veel plezier en een veilig gevoel naar de kinderopvang gaan. Ook vind ik het belangrijk dat ouders hen met een gerust hart achter kunnen laten, en met een voldaan gevoel aan het einde van de dag weer naar huis gaan. Ieder kind is uniek, daarom is het zo mooi om te zien hoe iedereen zich op zijn/haar eigen manier ontwikkelt. Kinderen moeten de kans krijgen om op hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Het kind staat centraal!

Mijn naam is Melanie Briels, ik woon in Hunsel en ben 25 jaar oud. 

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen? Geen een dag is hetzelfde en de kinderen leren iedere dag iets bij van en met elkaar. Ik vind het mooi dat ik hier mijn steentje aan bij kan dragen. 

Wat ik belangrijk vind aan dit vak is dat het kind centraal staat en er goed naar de kinderen gekeken wordt wat ze nodig hebben. Verdere hobby’s die ik heb is om activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. 

Mijn naam is Evy Custers – Beelen en ben 29 jaar oud.
Samen met mijn man en 2 lieve kindjes woon ik al 9 jaar samen in Tungelroy.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en onze vrienden. Wandelen in het bos met onze hond, winkelen en ik ga graag een keertje uiteten. Genieten van de kleine dingen!

Ik werk inmiddels al 10 jaar in de kinderopvang. Wat het werken zo leuk maakt in de kinderopvang is dat geen een dag hetzelfde is en de diversiteit van taken die bij het vak als pedagogisch medewerker horen. Met mijn ervaring wil ik niet alleen de kinderen maar ook de ouders een warm en vertrouwd gevoel geven als jullie jullie kind(eren) komen brengen en halen. Ik wil er voor zorgen dat jullie kind(eren) zich vertrouwd en op het gemak voelen bij ons en hierdoor een fijne dag kunnen hebben bij de opvang terwijl Papa en Mama aan het werk zijn. Wanneer kinderen zich veilig en prettig voelen zowel bij ons als pedagogisch medewerkers en in de groep kan het kind zich op zijn of haar manier en tempo ontwikkelen. Dat is wat telt, ieder kind op zijn of haar eigen manier!

Mijn naam is Lauren Beelen. Ik ben 25 lentes jong en ik woon sinds kort samen met mijn vriend.

Na een jaar stage te hebben gelopen bij KDV Hupsakeee! , heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 behaald en kreeg ik gelijk een baan aangeboden. Hier ben ik ontzettend blij mee en per 1 juni 2020 ben ik werkzaam bij KDV Hupsakeee!

Samen met mijn gezellige collega’s bezorgen wij de kinderen een leuke en leerzame dag, en hier geniet ik iedere dag opnieuw van.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de opvang en iedere dag komen en gaan met een glimlach!

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen samen met mijn vriend en vrienden. We gaan bijvoorbeeld graag samen uit eten of ergens gezellig wat drinken.