Mijn naam is Jantsje Hietkamp en ik ben 37 jaar oud. Naast mijn werkzaamheden als mede-eigenaresse en pedagogisch medewerkster bij KDV Hupsakeee! ben ik inmiddels 12 jaar samen met mijn vriend Antwan Truyen en samen hebben wij twee prachtige kinderen!

In mijn vrije tijd maak ik vele leuke uitstapjes met mijn gezin, gaan we een weekend naar mijn familie in Friesland of ga ik winkelen, uit eten en leuke dingen doen met mijn vriendinnen! Ik werk al zo’n 16 jaar in de kinderopvang en doe dit iedere dag weer met heel veel plezier. Geen enkele dag is hetzelfde!

Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij ons. Ieder kind is uniek en mag er zijn! Vanuit hier kunnen ze zich pas echt volop ontwikkelen en met plezier naar de opvang komen!

Mijn naam is Shauni Kirkels. Ik ben 28 jaar oud en ben Nederlandse van nationaliteit maar woon al 22 jaar in België. Sinds 2019 ben ik samen met twee mede collega’s Jasmijn Gertsen en Jantsje Hietkamp, eigenaresse van KDV Hupsakeee! geworden.

In de weekenden ben ik vaak lekker uit eten en leuke dingen aan het doen met mijn vrienden of familie. Ik kan echter net zoveel van een goed boek, als van een gezellige dag uit genieten. Lezen is een vorm van ontspanning die ik zeker niet kan missen. Even afschakelen van alle drukte en terug tot jezelf komen. Ik ben 4,5 jaar geleden afgestudeerd als Pedagogisch Medewerkster en werk sindsdien in de kinderopvang. Daarvoor heb ik nog een opleiding schoonheidsverzorging afgerond. Hier haalde ik echter niet genoeg voldoening uit en daarom ben ik verder gaan kijken. Kinderopvang is voor mij datgene wat een voldaan en tevreden gevoel geeft. Het gevoel wat je krijgt als je kinderen mag helpen groeien en ontwikkelen is onbeschrijfbaar.

Voor mij is het belangrijk dat het kind centraal staat. Alles wordt vanuit het standpunt van het kind bekeken en er wordt gewerkt aan datgeen wat elk kind nodig heeft. Ieder kind is uniek en moet zo ook benaderd worden! Het is de bedoeling dat ouders hun kinderen met een gerust hart naar ons kunnen brengen en dat de kinderen zich hier veilig en op hun plaats voelen.

Mijn naam is Jasmijn Gertsen en ik ben 26 jaar oud. Samen met Jantsje Hietkamp en Shauni Kirkels ben ik eigenaresse van KDV Hupsakeee! 

Na mijn afstuderen ben ik meteen begonnen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik vind het fantastisch om te zien hoe kinderen opgroeien en de ontwikkeling die ze doormaken. Naast mijn werkzaamheden als mede-eigenaresse en pedagogisch medewerker bij KDV Hupsakeee!, ga ik vaak in het weekend leuke dingen doen met vriendinnen of weekendjes weg met mijn vriend Ruben en familie.

Het belangrijkste vind ik dat de kinderen met heel veel plezier en een veilig gevoel naar de kinderopvang gaan. Ook vind ik het belangrijk dat ouders hen met een gerust hart achter kunnen laten, en met een voldaan gevoel aan het einde van de dag weer naar huis gaan. Ieder kind is uniek, daarom is het zo mooi om te zien hoe iedereen zich op zijn/haar eigen manier ontwikkelt. Kinderen moeten de kans krijgen om op hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Het kind staat centraal!

Mijn naam is Melanie Briels, ik woon in Hunsel en ben 26 jaar oud. 

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen? Geen een dag is hetzelfde en de kinderen leren iedere dag iets bij van en met elkaar. Ik vind het mooi dat ik hier mijn steentje aan bij kan dragen. 

Wat ik belangrijk vind aan dit vak is dat het kind centraal staat en er goed naar de kinderen gekeken wordt wat ze nodig hebben. Verdere hobby’s die ik heb is om activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. 

Mijn naam is Lauren Beelen. Ik ben 27 lentes jong en ik woon sinds kort samen met mijn vriend.

Na een jaar stage te hebben gelopen bij KDV Hupsakeee! , heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 behaald en kreeg ik gelijk een baan aangeboden. Hier ben ik ontzettend blij mee en per 1 juni 2020 ben ik werkzaam bij KDV Hupsakeee!

Samen met mijn gezellige collega’s bezorgen wij de kinderen een leuke en leerzame dag, en hier geniet ik iedere dag opnieuw van.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de opvang en iedere dag komen en gaan met een glimlach!

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen samen met mijn vriend en vrienden. We gaan bijvoorbeeld graag samen uit eten of ergens gezellig wat drinken.

Mijn naam is Delilah Stultiens. Ik ben 31 jaar oud en trotse moeder van 2 jongens van 5 en 7 jaar oud. Samen met mijn vriend en kinderen wonen wij in Baexem. 

In mijn vrije tijd geniet ik van het samen zijn met mijn gezinnetje. We gaan er vaak op uit maar ook vinden we een avondje spelletjes spelen geweldig om te doen. Met vrienden en vriendinnen gezellig uiteten en kletsen kan ik ook zeker waarderen!

Toen mijn jongste is gestart op de basisschool, heb ik de kans genomen om mij te laten omscholen. Momenteel zit ik in het 2e leerjaar van mijn BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Mijn doel is om meer ervaring op te doen in het werkveld en samen met mijn collega’s ga ik een stukje van de zorg voor jullie kinderen overnemen. Ik vind het belangrijk dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt en zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen en zich veilig voelt.

Elk kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen nou juist zo mooi!

Mijn naam is Shawnee Scheffers. Ik ben op 4 maart 1995 geboren in Nederweert. Nu woon ik samen met mijn vriend en onze hond Luca in Weert! Vanaf half juni 2023 ben ik onderdeel van het team van KDV Hupsakeee!

Mijn loopbaan is de afgelopen jaren een beetje een rollercoaster geweest, maar ik heb gevonden waar mijn hart echt ligt en dat is in de kinderopvang. Bij Hupsakeee! voelde het meteen als thuiskomen toen ik daar voor de eerste keer binnen kwam. Ook was er vanuit beide kanten meteen een hele fijne klik wat er toe heeft geleid dat we allemaal enthousiast waren dat ik onderdeel uit mag gaan maken van dit super leuke team!

In mijn vrije tijd loop ik graag met ons hondje, doe ik leuke dingen met mijn vriend en onze vrienden en lekker bankhangen met een goede serie is ook wel fijn op z’n tijd!

Wat ik belangrijk vind als ik werkzaam ben in het KDV is dat kindjes het gevoel hebben dat ze altijd bij mij terecht kunnen. Ik vind vertrouwen en eerlijkheid heel erg belangrijk en ik probeer dit ook altijd over te brengen naar de kindjes toe. Ik ben een echte kletskous en hou ook van lekker gek doen. Maar ik kan ook de rust zelve zijn en dit gevoel ook uitstralen naar anderen! 

Mijn naam is Susan Wijen, 25 jaar oud en woonachtig in Kelpen-Oler.

Na het behalen van mijn diploma tot onderwijsassistent in 2018 ben ik direct gestart als pedagogisch medewerkster. Na 2 jaar werken ben ik gestart met een opleiding tot verpleegkundige, een periode waar ik veel geleerd heb maar vooral na verloop van tijd het werken in de kinderopvang miste. Ik ben blij om vanaf mei ’23 onderdeel te zijn van KDV Hupsakeee! De vreugde van de kinderen om mij heen en de stappen die gezet worden in de ontwikkeling vind ik iets heel moois. Leren gebeurt van en met elkaar!

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met vrienden, luister ik altijd naar muziek, bak ik vaker dan goed zou zijn, en speel ik graag spelletjes :).

Mijn naam is Anjali Harkhoe. Ik ben 24 jaar en geboren in Capelle aan den IJssel te Rotterdam. Nu woon ik al 16 jaar in Kinrooi waarvan 3 jaar in Antwerpen.

Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster op de school Mosa-RT. Na het behalen van mijn diploma heb ik een poging gewaagd om verder te studeren. Na 2 jaren ben ik erachter gekomen dat ik toch liever op de werkvloer wilde staan en waar ik het gelukkigst van werd. Tijdens mijn opleiding kinderzorg heb ik met alle leeftijdsgroepen gewerkt en hier kwam ik er al snel achter dat mijn hart bij de kinderopvang ligt. 1,5 jaar ben in werkzaam geweest in een kinderdagverblijf in Antwerpen. 

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een fijne en gezellige dag hebben en dat ouders hun kind(eren) met een goed gevoel achter laten.

De manier waarop ze ontwikkelen vind ik mooi om te zien en hier wil ik ze maar al te graag in ondersteunen. Ik kijk er naar uit om leuke activiteiten te doen met de kindjes en veel plezier te maken! 

In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op bij mijn familie, gezellig wat eten en vooral veel lachen! In het dagelijks leven vind ik het ook leuk om te zingen, lekkere gerechtjes te koken en leuke video’s te maken/editen.

Mijn naam is Steffie Linders, ik ben 25 jaar en ik woon met mijn vriend, kat en hond in Weert.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en leuke dingen doen met mijn vriend en vrienden. We vinden het leuk om ergens iets te gaan drinken of bij iemand thuis spelletjes te doen, ik ben ook een echte spelletjes kampioen!

Ook sport ik heel graag maar een goede serie of film op de bank kijken is toch wel mijn favoriete bezigheid!

Ik ben in oktober 2021 begonnen met de BBL opleiding pedagogisch medewerker en in juli 2023 heb ik mijn diploma gehaald.

Ik ben super enthousiast om dit geweldige team te komen versterken en voelde mij bij binnenkomst helemaal welkom! Ik sta zeker open voor een praatje om zo iedereen te leren kennen.

Het belangrijkste vind ik dat een kind zich gehoord en begrepen voelt en altijd bij mij terecht kan.

Ik ben Anouk Geraats, 38 jaar, ik ben opgegroeid in Nederweert maar sinds 2014 woon ik samen met mijn partner Koen in Stramproy. We hebben 2 zoontjes, Jip van 5 jaar en Sev van 7 maanden oud.  Af en toe een feestje, uiteten, dagjes / weekendjes weg, lezen, het verenigingsleven en afspreken met vrienden en familie doe ik graag.

Ik werk alweer 16 jaar in de kinderopvang. In die jaren heb ik vooral op een baby-dreumesgroep en verticale groep gewerkt.

Het verzorgen van baby’s, de eigenwijze wil van een dreumes en de ondernemende peuter vind ik alledrie geweldige leeftijden om mee te mogen werken!

Een goede hechting en ervoor zorgen dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt vind ik daarbij zeer belangrijk. Want hoe groot of hoe klein ze ook zijn, als de basis goed is kan ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelen.

Ik ben erg blij dat ik het team bij Hupsakeee mag versterken.